Plattegrond

Bij Jouwopslagruimte.nl in Hardenberg kunt u met uw eigen telefoon toegang verschaffen tot het gebouw en daarna met uw auto overdekt laden en lossen in de hal. De auto kunt u in de opening van de hal kwijt, zodat u altijd droog uw spullen naar uw box kan brengen. Om uw zware of grote spullen moeiteloos te transporteren, heeft Jouwopslagruimte.nl het transportgereedschap voor u klaar staan. Zo beperkt u de kans op schade aan uw eigendommen en vervoert u uw spullen snel en comfortabel.
De steekwagen met twee wielen is uitermate handig voor het stapelen van verhuisdozen. Ook zware voorwerpen die onhandig vast te pakken zijn kunnen handig vervoerd worden met deze steekwagen.

 


Vervoer uw pallets snel naar de box met deze professionele palletwagen. Dit item is vanzelfsprekend erg populair bij onze zakelijke huurders.


Een verhuisplateau is ideaal wanneer u zeer zware voorwerpen vanuit huis naar uw box wilt brengen. De handige zwenkwieltjes draaien alle kanten op, waarmee u zeer wendbaar bent met zware objecten.

opslagruimtes van 2 tot 100m2

Overdekt laden en lossen

24 uur per dag camerabeveiliging

Motorstalling beschikbaar